Sennheiser Tourguide 2020 ryhmäopastusjärjestelmä

Täysin digitaalinen ryhmäopastusjärjestelmä opastuksiin, koulutuksiin ja tulkkaukseen

  • Teollisuudessa
  • Matkailukohteissa
  • Messuilla
  • Auditorioissa ja kokoustiloissa

Tourguide on monipuolinen mutta yksinkertainen täysin digitaalinen ryhmäopastusjärjestelmä. Järjestelmä soveltuu mainiosti ryhmäopastuksiin, koulutuksiin sekä tulkkaustilanteisiin aina kahdeksalla eri kielellä samassa järjestelmässä. Tehdaskiertueella järjestelmä takaa, että äänesi, kuin myös tulkin ääni, kantaa kuulijoiden korviin taustamelusta huolimatta. Järjestelmän komponentit on tehty kulutusta kestäviksi ja helposti mukana kulkeviksi. Pystyt pitämään turistikohteessa kaupungilla opastuskiertuetta keskellä vilkkainta arkea ja Tourguidella varmistat että opastettavat pysyvät mukana. Annat samalla mahdollisuuden monikieliseen opastukseen samassa järjestelmässä, kun tulkki kuntelee selostustasi yhdestä kanavasta ja tulkkaa toiselle kanavalle. Järjestelmää voi soveltaa myös kiinteästi asennettuna, esimerkiksi tulkkausratkaisuna auditorioon tai kokoustiloihin.

Esimerkkikokoonpano ryhmäopastukseen

Kaavio kokoonpanosta ryhmäopastukseen

Sinun mikrofonivalintasi

Kestävä langaton SKM 2020-D käsimikrofoni tai kädet vapauttava SK 2020-D taskulähetin. Voit myös valita jonkin lukuisista pantamikrofoneista, jotka sopivat taskulähettimen SK 2020-D kanssa.

Kirkas ääni suoraan korvaan

Sennheiser Tourguiden avulla jokainen sana löytää tiensä kuulijan korvaan. Vastaanottoon löytyy helposti puhdistettavat HDE-2020-D stethoset kuulokkeet sisäänrakennetuilla vastaanottimilla sekä kaksiosainen ratkaisu taskuvastaanottimella EK 2020-D ja kuulokkeilla jotka kulkevat kätevästi mukana. Taskuvastaanottimeen voi kytkeä lähes mitkä tahansa kuulokkeet. Vastaanottimeen voi liittää myös induktiosilmukan.

Esimerkkikokoonpano kiinteään asennukseen

Kaavio kokoonpanosta kiinteään asennukseen

Tilaa säästävä latausasema

Lähettimet ja vastaanottimet latautuvat helposti EZL 2020-20L lataus- ja säilytyssalkussa ilman akkujen erillistä irrottelua. Tämän lisäksi salkun kopiointinapilla pystyy helposti kopioimaan yhdestä vastaanottimesta vastaanottokanavan asetukset kaikkiin toisiin vastaanottimiin, jotka ovat samalla kytkettynä laturiin. Näin säädät helposti ryhmäsi vastaanottimet tilanteen mukaan oikealle kanavalle sekä äänentasolle. Kotelossa on kätevä kantokahva, joka tekee siitä käytännöllisen ja turvallisen säilytys- ja kuljetusratkaisun koko järjestelmälle.

Järjestelmän yleispiirteet

  • Monipuoliset käyttökohteet
  • Erittäin helppokäyttöinen
  • Esteettömään kuulemiseen
  • Käytännönläheinen latausjärjestelmä
  • Sopivan kokoinen ja helppo kuljettaa

Järjestelmän komponentit